Over ons

Rienk Schaafsma

Rienk 2017
Rienk Schaafsma

Van jongs af aan ben ik gebiologeerd door het mysterie van het leven en wat mensen bezielt. Na diverse academische opleidingen en bijbehorend werk heb ik andere vaardigheden opgedaan. Meditatie staat steeds meer centraal in mijn leven. Ik ben gediplomeerd Reader-Coach (Essence College) en erkend CRKBO Docent, heb jarenlang lesgegeven in intuïtieve ontwikkeling en ben intensief getraind in lichaamswerk, tantra en meditatie. Trainingen/leraren die mij ook veel hebben gebracht: Hariprem (Nederland, India), Gitama & team (Nederland), Kasteel De Schans (België), The Bodhi Tree (Nederland) en Osho Meditation Resort (India). In mijn begeleiding breng ik mijn rust, inlevingsvermogen en helderheid mee. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te begeleiden!

 

Marieke Leentvaar

Marieke 1 bewerkt ingezoomd (Medium)
Marieke Leentvaar

Mijn levenspad is het ruimte maken voor  gevoel, luchtigheid en creativiteit. Naast mijn werk als adviseur en procesbegeleider (Waaloord), pas ik steeds meer mijn eigenzinnige kwaliteiten toe. Zie bijvoorbeeld mijn clownerie activiteiten: Clown Miek. En laat ik me niet altijd meer leiden door mijn hoofd en steeds meer door mijn hart. Sinds ik in 2014 de Readeropleiding ‘Helder Communiceren’ bij Essence College afgerond, draag ik actief bij aan de Readingpraktijk Woerden. Mijn hart gaat uit naar het begeleiden van groepen. ‘Elke training die ik mag doen is een cadeau!’

 

 

Anderen over ons

‘Ik vond het deelnemen aan de Mindfulness training bij jullie fijn, leuk en goed en heb er een hoop van opgestoken! Ik probeer het geleerde regelmatig in mijn dagelijkse leven toe te passen door oefeningen te doen. En dat helpt mij goed tot nu toe’ (Rik Streng)

‘Rienk, ik wil je nog even bedanken voor je mooie coaching van gisteren. Hoe jij de dingen losmaakt en op jouw manier de coaching vanuit het hart geeft maakt jou’ (Lennard de Laat)

‘ik heb de training bij jullie als zeer prettig ervaren. Ik heb er sindsdien echt profijt van. Ik ben me nog meer bewust van de ‘kleine dingen’ en geniet dus meer. Ik zal anderen zeker aanraden om bij jullie in training te gaan. Succes met jullie mooie werk’ (Corrie Nieman)

 

 

Wij gaan conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AGV) zorgvuldig en met respect om met persoonlijke gegevens: lees onze privacyverklaring