Mindfulness & meer

Training Mindfulness – basis

Mindfulness en meditatie kunnen we goed gebruiken voor het hervinden van balans en rust. Het gaat over bewuster en plezieriger leven en je niet onnodig mee te laten meeslepen door impulsen en onnodig gepieker. De training Mindfulness wordt gegeven door Marieke Leentvaar en Rienk Schaafsma. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar mooi aan. Wij hebben zelf ook veel baat bij regelmatig mediteren. In acht avonden oefen je met praktische handvatten om balans te (her)vinden in je dagelijkse leven en werk. We werken met aandacht oefeningen, meditatie, ademhaling, spel, bewegen en het delen van ervaringen. We doen dat in onze fijne praktijkruimte en maken ook gebruik van de groene omgeving waar we wonen en werken. Er hoeft geen specifieke aanleiding te zijn om mee te doen: iedereen is welkom! Al kan het wel zijn dat je het doet naar aanleiding van overspannenheid, overprikkeldheid of ingrijpende veranderingen in je leven. Mindfulness en meditatie is in onze ogen geen therapie maar kan wel therapeutisch werken.

De eerstvolgende groep meditatie-Mindfulness basistraining start op donderdag 12 september 2019.

Op donderdag 5 september is er een Kennismakings-proefavond.

Data  trainingen

Aanmelden


‘Rienk, het voelt of de drukte om me heen woedt maar veel minder in mezelf. Dankzij jouw coaching ervaar ik meer ruimte en rust in mijn leven met meer vertrouwen in mijzelf ‘ (Wilma Boonstra)

 

Mindfulness verdieping: ga verder met je intuïtieve ontwikkeling!shutterstock_285123059-1000px

Deze training gaat over het benutten van je intuïtieve mogelijkheden aan de hand van de zeven chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht. Je maakt bewust ruimte voor je eigen levensenergie! Voor als je al de basis Mindfulness bij ons hebt gedaan of een vergelijkbare training elders en als je verder wilt leren en ervaren. Deze training bestaat uit acht avonden eens per twee weken én een individuele coaching sessie om aandacht te schenken aan je persoonlijk proces van bewustwording. Rienk Schaafsma geeft deze training, hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness meditatie en levensenergie.
De volgende verdieping groep start op 11 september 2019 (8 woensdagavonden + individuele coachingsessie).

 

Praktisch

De groepen zijn min. 5 – max. 10 deelnemers groot. Klik hier voor de data en prijzen en hier voor het aanmeldformulier voor de verschillende trainingen. Kennismaken kan kosteloos op afspraak of tijdens een van onze gratis Proeflessen. Mochten de kosten voor je niet te dragen zijn, neem dan contact met ons op voor een eventuele korting. Ook kan het zijn dat je werkgever (indien van toepassing) de kosten voor rekening wil nemen.

Voor actualiteit en inspiratie: zie ook onze Facebookpagina

 

Andere trainingen en workshops

  • Regelmatig organiseren wij eenmalige workshops (2-2,5 uur). Voor meer informatie zie: meditatie en de agenda
  • Inspiratie-, kennismakings- en meditatiebijeenkomsten met teams bij organisaties: zie ook Waaloord
  • Coaching en training, ook in company: Waaloord

Wij werken graag samen met jou een workshop of training op maat uit.