Mindfulness & meer

Training Mindfulness

Mindfulness meditatie kunnen we allemaal gebruiken voor rust in het hoofd en contact met hart en lichaam. Het gaat over bewust, aandachtig en gegrond leven met meer plezier en leren je niet onnodig te laten meeslepen door gedachten en emoties. De training Mindfulness wordt gegeven door Marieke Leentvaar en Rienk Schaafsma. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar mooi aan. In acht avonden oefen je met praktische handvatten om balans te (her)vinden in je dagelijkse leven en werk. We werken met aandacht oefeningen, meditatie, ademhaling, spel, bewegen en het (desgewenst) delen van ervaringen. We doen dat in onze fijne praktijkruimte en maken ook gebruik van de groene omgeving waar we wonen en werken. Er hoeft geen specifieke aanleiding te zijn om mee te doen: iedereen is welkom! Al kan het wel zijn dat je het doet naar aanleiding van overspannenheid, overprikkeldheid of ingrijpende veranderingen in je leven. Mindfulness en meditatie is in onze ogen geen therapie maar kan wel therapeutisch werken. Kijk hier voor de startdata van de trainingen.

Momenteel nog geen nieuwe basis groep gepland
Aanmelden

Nieuw: één donderdagavond in de maand kun je heerlijk even ontspannen door samen een paar Mindfulness-meditatie oefeningen mee te doen. Voor als je ‘op stroom’ wilt blijven na een eerdere training of gewoon om even bij te komen. Van harte welkom! Wel graag even een berichtje dat je komt in verband met het maximale aantal van 10 deelnemers per avond.

 

Mindfulness verdieping: geef ruimte aan je levensenergie!shutterstock_285123059-1000px

Deze training gaat over het benutten van je intuïtieve mogelijkheden aan de hand van de zeven chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht. Je maakt bewust ruimte voor je eigen levensenergie! Voor als je al de basis Mindfulness bij ons hebt gedaan of een vergelijkbare training elders en als je verder wilt leren en ervaren. Deze training bestaat uit acht avonden eens per twee weken én een individuele coaching sessie om aandacht te schenken aan je persoonlijk proces van bewustwording. Rienk Schaafsma geeft deze training, hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness meditatie en levensenergie.

 

Praktisch

De groepen zijn min. 5 – max. 10 deelnemers groot. Klik hier voor de data en prijzen en hier voor het aanmeldformulier voor de verschillende trainingen. Kennismaken kan kosteloos op afspraak of tijdens een van onze gratis Proeflessen. In verband met ons 7 jarig jubileum nu korting op onze Mindfulness trainingen. Mochten de kosten voor je niet te dragen zijn, neem dan contact met ons op voor een eventuele korting. Ook kan het zijn dat je werkgever (indien van toepassing) de kosten voor rekening wil nemen.

Voor actualiteit en inspiratie: zie ook onze Facebookpagina

 

Andere trainingen en workshops

  • Regelmatig organiseren wij eenmalige workshops (2 uur). In 2018 zijn geweest Heartfulness, Op Klankreis met Francois & Renate en Levensenergie. Op 13 juli is de tantra-hart workshop met Hariprem en Kaulika. Workshop De Kracht van kwetsbaarheid op 29 november. Nieuwe workshops MindFOOLness met Marieke en Levensenergie met Rienk zijn in voorbereiding (data volgen)
  • Wij verzorgen diverse (groeps) trainingen op het gebied van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en meditatie. In deze trainingen werken we aan aandachtig aanwezig zijn, (her)vinden van je levenskracht en compassie en plezier in je leven. Op 5 oktober: Kom op adem met zelfstandige water  adviseurs vereniging Waterforce
  • Inspiratie-, kennismakings- en meditatiebijeenkomsten met teams bij organisaties: zie ook Waaloord
  • Coaching en training, ook in company: Waaloord

Wij werken graag samen met jou een workshop of training op maat uit.