Coaching & Reading

Coaching met Intuïtie

Bij individuele coaching begeleiden we je gedurende een periode bij het zetten van concrete, bewuste stappen in werk, leven en relatie. We werken met de principes van het helder weten (intuïtie) en eigen ervaring. Met een interview, energiereading en/of opstelling wordt jouw vraag, probleem of verlangen helder. Vanuit die heldere essentie zetten we de coaching voort. Het gaat in totaal om drie of zeven sessies verspreid over 3 tot 6 maanden (sessies en opdrachten). Je krijgt meer contact met je intuïtie, waar je warm voor loopt en wat je belemmert om ten volle te leven en te werken. Je wordt uitgenodigd en uitgenodigd om stappen ter verbetering van je leven te verkennen en te zetten. Onze coaching kan zich concentreren op een specifieke aanleiding, werksituatie en kan ook het karakter van lifecoaching hebben. We hebben aantoonbaar veel ervaring met het coachen en trainen van mensen. Rienk is gediplomeerd en ervaren Reader-Coach (Essence College). Marieke is afgestuurd Reader en ervaren trainster. De coaching vindt plaats in onze sfeervolle praktijkruimte aan huis.

Je kunt bij ons ook goed terecht voor team coaching en voor relatie coaching. Bij relatie coaching van stellen werkt Rienk met helende meditaties uit de tantra-hart traditie. Ook zeer geschikt voor stellen die al relatie therapie hebben gedaan en verlangen naar meer verbinding met elkaar.

 

‘Je hebt me daar steeds net dat zetje in de rug weten te geven dat nodig was. Op een manier die zowel persoonlijk als zakelijk en professioneel was, maar altijd vanuit respect’ (Daphne Pit).

 

 

Reading en Healing

We maken in de coaching vaak gebruik van energie reading en healing.

De reading geeft duidelijkheid over wat er in algemene zin bij je ‘speelt’ en kan zich richten op een specifiek thema. Thema’s zijn bijvoorbeeld: je relatie, balans werk – thuis, liefde en seksualiteit, angst en eenzaamheid. Een reading wordt afgerond met een korte healing en nagesprek.

Een reading is het zonder oordeel verwoorden van hoe het op dit moment in essentie met je is. Dat doen we door contact te maken met je intuïtie. Wat stroomt en wat blokkeert in je energiesysteem (aura’s en chakra’s)? Door een reading kun je meer duidelijkheid krijgen over jezelf,  je doelen en stappen die je kunt zetten. Een reading wordt over het algemeen als zeer helend ervaren. We werken in aanvulling hierop soms ook met tarot of inzichtkaarten (Osho Zen tarot, Natuurkaarten). Bedoeld om inzicht in het hier en nu te vergroten, niet om de toekomst te voorspellen.

Bij een healing wordt je uitgenodigd je energie zelf in balans te krijgen met je lichaam en vitaliteit. Het is een helende ervaring van je totale energiesysteem. Het effect kan enige dagen nawerken. Healing doen we in verbinding met het lichaam en vanuit het hart.

Maatwerk

We kunnen ook een specifieke vorm vinden, op basis van je behoefte en onze ervaring. Bijvoorbeeld coaching in de natuur, dichtbij huis of verder weg, bijv. op Vlieland.