Over ons

Rienk Schaafsma

Van jongs af aan ben ik gebiologeerd door het mysterie van het leven en wat mensen bezielt. Na diverse academische opleidingen heb ik veel met mijn hoofd gewerkt. Gaandeweg heb ik andere vaardigheden opgedaan met het doorlopen en afronden van opleidingen intuïtieve ontwikkeling en coaching bij het Essence College en trainingen voor lichaamswerk, tantra en meditatie. Bij onder andere Trainingcentrum Venwoude (Nederland), Kasteel De Schans (België), OshoLeela Love MysterySchool (India en Nederland), The Bodhi Tree (Nederland) en Osho Meditation Resort (India). Mijn meditatie naam is Deva Shantam (Divine Silence).

In mijn begeleiding breng ik mijn rust, inlevingsvermogen en helderheid mee. Naast de Readingpraktijk werk ik als adviseur waterbeleid (zie www.waaloord.nl). Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

Marieke Leentvaar

Mijn motto is ruimte maken voor  gevoel, luchtigheid en creativiteit. Naast mijn werk als adviseur en procesbegeleider (Waaloord), pas ik steeds meer mijn eigenzinnige kwaliteiten toe. Zie bijvoorbeeld mijn clownerie activiteiten: Clown Miek. En laat ik me niet altijd meer leiden door mijn hoofd en steeds meer door mijn hart. Sinds ik in 2014 de Readeropleiding ‘Helder Communiceren’ bij Essence College afgerond, doe ik actief mee aan de Readingpraktijk Woerden. ‘Elke training, coaching, reading en healing die ik mag doen is een cadeau!’

 

Anderen over ons

‘Rienk, ik wil je nog even bedanken voor je mooie coaching van gisteren. Hoe jij de dingen losmaakt en op jouw manier de coaching vanuit het hart geeft maakt jou’ (Lennard de Laat)

‘Een oase van rust in de drukte. Rienk, je komt op heldere wijze snel tot de kern, zowel in je readings als in je coachende rol’. Ik kom altijd energieker thuis dan dat ik wegging’ (Aafke)

Rienk, de sessies met jou hebben mij voelbaar meer balans, rust en zelfvertrouwen opgeleverd. Mocht ik in de toekomst opnieuw behoefte hebben aan coaching, dan kom ik bij jou terug!’  (Alexander)

 

Netwerk

Wij kunnen doorverwijzen naar en samenwerken met andere praktijken zoals Praktijk voor hypnotherapie, Kop Coaching & Ontwikkeling en Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie en relatiebegeleiding.