Mindfulness & meer

Training Mindfulness

In september 2017 starten weer nieuwe groepen van onze training Mindfulness in Woerden! Mindfulness is een laagdrempelige aanpak voor mensen die rust in het hoofd kunnen gebruiken en meer contact met hart en lichaam willen krijgen. Het gaat over bewust, aandachtig en gegrond leven met meer plezier en leren je niet onnodig te laten meeslepen door gedachten en emoties. Marieke Leentvaar en Rienk Schaafsma bieden in acht avonden praktische handvatten om meer balans te vinden in je dagelijkse leven en werk. We werken met concrete aandacht oefeningen, meditatie, ademhaling, spel, bewegen en het (desgewenst) delen van ervaringen.

Nieuwe basis groep starten op 5 september 2017 en 9 januari 2018. Naast deze basis training verzorgen we de Verdieping voor wie verder wil leren en ervaren. Op dinsdagavond 29 augustus 2017 is de eerstvolgende (gratis) proef avond bij ons in de praktijkruimte. Ook is het mogelijk individueel Mindfulness / meditatie te ervaren.

Mindfulness Verdieping

In deze training gaan we verder met de Mindfulness meditaties én gaan we de intuïtieve mogelijkheden verkennen aan de hand van de belevingswereld van de zeven chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht. Voor als je al de basis Mindfulness bij ons hebt gedaan of een vergelijkbare training elders. Deze training bestaat uit acht avonden (eens per twee weken) én een individuele coaching sessie om aandacht te schenken aan je persoonlijk proces van bewustwording. De eerstvolgende nieuwe verdieping groep start op woensdagavond 13 september 2017. Neem contact met Rienk op voor meer informatie en/of intake gesprek.

Mannen en Levenskracht

Nieuwe (inter)actieve mannentraining met Rienk! Samen gaan we spelen met thema’s als (on)zeker zijn, omgaan met vrouwen en inspiratie voor jou als man. Met mooie oefeningen uit de Martial Arts (oa Qigong), Osho – tantra meditaties en lichaamswerk. Met veel ruimte voor het delen van je ervaringen. Het is handig als je al wat aan meditatie / bewustwording hebt gedaan! Data nieuwe reeks volgen nog.

Op 20 september 2017 verzorgt Rienk een avond voor Mannen en Mindfulness in het Inloophuis Leven met kanker in Woerden.

Praktisch

De groepen zijn 6- 10 deelnemers groot. Klik hier voor de data en prijzen en hier voor het aanmeldformulier voor de verschillende trainingen. Kennismaken kan kosteloos op afspraak of tijdens een van onze gratis Proeflessen.

Voor actualiteit en inspiratie: zie ook onze Facebookpagina

Andere trainingen en workshops

  • Wij verzorgen diverse (groeps) trainingen op het gebied van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en meditatie. In deze trainingen werken we aan aandachtig aanwezig zijn, (her)vinden van je levenskracht en compassie en plezier in je leven.
  • Inspiratie-, kennismakings- en meditatiebijeenkomsten met teams bij provincies, waterschappen en gemeenten. Zie Waaloord
  • Coaching en training, ook in company: Waaloord
  • Training Plattelandskracht met Marieke: waar organisatieopstellingen, meditatie en clownerie samen komen.
  • MindFOOlness en andere clownerie workshops met Marieke: zie facebook en Clown Miek

Wij werken graag samen met jou een workshop of training op maat uit.