Mindfulness & meer

Training Mindfulness

Mindfulness is een laagdrempelige aanpak voor mensen die rust in het hoofd kunnen gebruiken en meer contact met hart en lichaam willen krijgen. Het gaat over bewust, aandachtig en gegrond leven met meer plezier en leren je niet onnodig te laten meeslepen door gedachten en emoties. Op 9 januari 2018 start weer een nieuwe groep van onze basis training Mindfulness in Woerden. De training wordt gegeven door het ervaren en goed op elkaar ingespeelde duo Marieke Leentvaar en Rienk Schaafsma. In acht avonden oefen je met praktische handvatten om meer balans te vinden in je dagelijkse leven en werk. We werken met concrete aandacht oefeningen, meditatie, ademhaling, spel, bewegen en het (desgewenst) delen van ervaringen. We doen dat in onze fijne praktijkruimte en maken ook gebruik van de natuur om ons heen. Er hoeft geen specifieke aanleiding te zijn om mee te doen: iedereen is welkom! Al kan het wel zijn dat je het doet naar aanleiding van overspannenheid, overprikkeldheid, of  ingrijpende veranderingen in je leven. Mindfulness en meditatie is in onze ogen geen therapie maar kan wel therapeutisch werken. Kijk hier voor de startdata van de trainingen. Naast de groepstraining is het ook mogelijk om op afspraak op individuele basis Mindfulness / meditatie bij ons te leren en ervaren.

 

Mindfulness Verdieping / intuïtieve ontwikkelingshutterstock_285123059-1000px

In deze training gaan we verder met de Mindfulness meditaties én ga je werken aan je intuïtieve ontwikkeling aan de hand van de zeven chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht. Je maakt ruimte voor je eigen levensenergie. Voor als je al de basis Mindfulness bij ons hebt gedaan (of een vergelijkbare training elders) en als je verder wilt leren en ervaren. Deze training bestaat uit acht avonden eens per twee weken én een individuele coaching sessie om aandacht te schenken aan je persoonlijk proces van bewustwording. Rienk Schaafsma geeft deze training, hij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness en meditatie. De data voor de eerstvolgende nieuwe verdieping groep in 2018 volgen nog. Neem contact met Rienk op voor meer informatie en/of een intake gesprek.

 

Mannen en Levenskracht

Nieuwe (inter)actieve mannentraining met Rienk! Samen gaan we spelen met thema’s als (on)zeker zijn, omgaan met vrouwen en inspiratie voor jou als man. Met mooie oefeningen uit de Martial Arts (oa Qigong), Osho – tantra – adem meditaties en lichaamswerk. Met veel ruimte voor het delen van je ervaringen. Het is handig als je al wat aan meditatie / bewustwording hebt gedaan! Kijk hier voor de startdata van de training.

Praktisch

De groepen zijn min. 6 – max. 10 deelnemers groot. Klik hier voor de data en prijzen en hier voor het aanmeldformulier voor de verschillende trainingen. Kennismaken kan kosteloos op afspraak of tijdens een van onze gratis Proeflessen.

Voor actualiteit en inspiratie: zie ook onze Facebookpagina

Andere trainingen en workshops

  • Regelmatig organiseren wij eenmalige workshops (2 uur). Voor 2018 staan de volgende gepland: 22 februari Heartfulness met Rienk & Marieke, 15 maart Op Klankreis met Francois & Renate, 26 april Levensenergie met Rienk, 31 mei Mindfoolness met Marieke
  • Wij verzorgen diverse (groeps) trainingen op het gebied van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en meditatie. In deze trainingen werken we aan aandachtig aanwezig zijn, (her)vinden van je levenskracht en compassie en plezier in je leven.
  • Inspiratie-, kennismakings- en meditatiebijeenkomsten met teams bij organisaties: zie ook Waaloord
  • Coaching en training, ook in company: Waaloord

Wij werken graag samen met jou een workshop of training op maat uit.