Meditatie

Individuele meditatie / Mindfulness

Mediteren kun je leren! Een meditatie (actief en/of passief) brengt je mind tot rust, doet je ontspannen in je lichaam en stilte ervaren. Je wordt op een prettige manier meer bewust van je binnenwereld. Dit kan door middel van onze begeleiding in de praktijkruimte (duur ongeveer 1 uur). Met liefdevolle aandacht laten we je enkele basis meditatieve oefeningen ervaren zoals bewust ademen, contact maken met aarde en het bewust waarnemen van gedachten en emoties. We begeleiden naast Mindfulness ook bij stilte meditatie, actieve Osho meditaties (zoals Kundalini, Dynamic en Mahamudra Meditatie) en hart-adem meditaties uit de tantra traditie.

Leren mediteren in een groep: Mindfulness training

Ieder kwartaal start een groep van onze Mindfulness training: een praktische, meditatieve aandachtstraining met veel oefenen, spel en delen! Dit is een laagdrempelige manier om te beginnen met mediteren.

Nieuw! Vrouwen meditatie met nieuwe maan: Vrouwenfort!

Als vervolg op de volle maan bijeenkomsten organiseert Marieke vanaf 17 januari 2018 met nieuwe maan (ookwel donkere maan) een bijeenkomst voor vrouwen om samen te mediteren en met elkaar te delen. Samen zijn als vrouwen, jong en oud, elkaar steunen en voeden. Met meditatie, verhalen, lekkers en dans. Een aardse vrouwencircel op Fort Oranje 23 in Woerden! Van 20.00 – 21.30 (inloop vanaf 19.30). Bijdrage: jouw aandacht en vrijwillige donatie. Klik hier voor de data.

 

Internationale Dag van de Vrede

21 september 2017 : Stiltebijeenkomst in Woerden tijdens de Internationale Dag van de Vrede op het Kerkplein te Woerden.

©Sander Bijlhout
©Sander Bijlhout

 

Op klankreis met Francois en Renate

Laat je meevoeren op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen. De klanken maken je hoofd leeg en brengen je in een diepe ontspanning.De klankreis met Francois en Renate Borowy in oktober 2017 was een groot succes! Nieuwe datum in 2018 donderdag 15 maart.

 

Workshops Heartfulness, Levensenergie en Mindfoolness

Informatie volgt. Kijk hier voor data in 2018!

 

Stadsverlichting stiltemeditatie Woerden

StadsverlichtingSinds 2012 komt iedere 2e zondagavond van de maand een groep van 8 tot 12 enthousiastelingen samen om een uur in (grotendeels) stilte te mediteren. Van 20.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.30). Zie ook: Stadsverlichting. Kost alleen aandacht, geen geld!  Klik hier voor de data. Van harte welkom!